Meny
Enastående100 recensioner9.7

Annelis Hundtjänst

Stora Vägen 55, Iggesund - Visa vägbeskrivning

Kontakt

Telefon

070-559 03 99

E-post

anneli.hudik@hotmail.com

Om oss

Webbplats

annelishundtjanst.se

Kontaktperson

Anneli Johansson

Följ oss

Hos Annelis Hundtjänst i Iggesund hittar du hundkurser inom flera olika kategorier. Letar du efter en hundkurs i Iggesund hittar du den hos oss. Vi hjälper dig att hitta din nästa hundkurs. Kontakta oss genom att skicka e-post till anneli.hudik@hotmail.com eller att skicka ett meddelande via kontaktformuläret på den här sidan. Vill du ringa oss är vårt nummer 070-559 03 99. Hundkurser i Iggesund hittar du alltid hos Annelis Hundtjänst.

Nosework & Specialsök

Valp & unghund

Klicker

Lydnad & Rally

Bruks & IGP

Recensioner

9.7 Enastående Baserat på 100 recensioner
Betyg Google
4.8
Betyg Facebook
4.9
10/10 Publicerad 2020-06-25 10:09:16

"Bästa lärare inom..."

Bästa lärare inom många hundsporter

10/10 Publicerad 2019-07-17 21:53:08

"Nose Work läger!! Har..."

Nose Work läger!! Har deltagit i detta 3 dagars läger hos Annelis Hundtjänst, Jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet jag känner för att kunna delta. Välorganiserat, Jag har verkligen fått den stöttning och hjälp jag behövt även med det praktiska, tålmodigt fått svar på våra frågor. Gruvade mig mycket då min bästa Barbro brukar vara med och hjälpa mig mycket, men njurstenar satte sitt hinder i vägen. Tack vare Anneli, Helena och lägerdeltagarna kunde jag klara alla 3 dagarna. Vilket härligt gäng Vi lärde oss mycket och fick med många bra råd och tips hur vi ska gå vidare i vår. träning. Än en gång tack alla för en härlig helg Rekommenderar verkligen dina kurser och läger i Nose Work

10/10 Publicerad 2019-03-17 19:21:02

"Har gått många kurser..."

Har gått många kurser hos Anneli och alla har gett mersmak...är själv "gammal" inom hunderiet, och ganska petig med intruktörer, men Anneli lever med råge, upp till allt vad jag önskar av en intruktör. Anneli ser varje hund och förare och ger konstruktiva råd utifrån var och en. Man utvecklas som förare och får hjälp med att hitta rätt metod för just sin hund. Bra, kunnigt, proffsigt och positivt.

10/10 Publicerad 2019-03-17 09:56:07

"Jag har gått många..."

Jag har gått många kurser hos Anneli och är super nöjd. Hon ser varje ekipage enskilt och jobbar utifrån det. Stärker självförtroendet på mig som förare om det behövs, ger underbar konstruktivkritik som man kan jobba vidare på. Jag kan varmt rekommendera Anneli och hennes stora kunskap och utbud av kurser.

2/10 Publicerad 2019-01-30 13:03:57

"Saker som att gå..."

Saker som att gå fint i koppel, lära hunden att sluta dra hade jag önskat ingick i valpkursen vilket jag förstått att det gör hos andra. Upplevde mycket enkelspåriga tips och fungerade de inte med vår hund var det ett antagande att vi gjorde allting fel när det i huvudsak var obekvämt för hunden. Jag rekommenderar inte henne därför vi har fått oavsett söka upp annan hjälp i efter hand.